Ingrediënten

Eerlijke ingrediënten 
Wij zijn trots op de kwaliteit en herkomst van de producten van YAVA. Samen geloven wij dat goede voeding begint bij gezonde ingrediënten. Daarom werken wij met de beste natuurlijke producten die Oost-Indonesië te bieden heeft. Alle ingrediënten worden ingekocht bij lokale boeren in omliggende dorpen. 

Boordevol granen 
Bij YAVA worden volle granen zoals havermout en rode rijst als basis voor veel van de producten gebruikt. Deze granen zitten boordevol voedingsstoffen en voedingsvezels. Zo heb je de hele dag door voldoende energie.

Zoete en romige cashewnoten 
YAVA maakt alleen gebruik van met de hand geplukte, wild-geoogste cashewnoten. Dankzij de vulkanische bodems waarop ze groeien hebben de cashewnoten van nature een zoete en romige smaak. 

Exotische vruchten 
Van zoete papaja, ananas en banaan tot de verfrissende smaak van kokosnoot.. YAVA gebruikt vruchten uit Oost-Indonesië om de producten die exotische smaak te geven.

Papaja

Natuurlijke zoetstoffen 
Wij geloven dat suiker geen slechte naam hoeft te hebben. Daarom gebruikt YAVA natuurlijke zoetstoffen zoals lontar-palmsuiker gebruikt om de producten die zoete smaak te geven.

Geen kunstmatige toevoegingen
Bij YAVA houden ze het simpel. De producten bevatten geen kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen of smaakversterkers. Alleen pure, natuurlijke ingrediënten, speciaal voor jou.

We begrijpen dat voedselintoleranties en allergieën serieus zijn, en daarom vermelden we altijd duidelijk als een product allergenen of sporen bevat. De producten worden vervaardigd in een fabriek waar ook producten met pinda's en sesamzaad worden verwerkt. 

Ontdek vandaag nog deze heerlijke producten en geniet van de rijke, natuurlijke smaken van Oost-Indonesië.