Over ons

MASH Food staat voor Marit en Sharon. Twee meiden met een gedeelde passie voor zowel lekker als gezond eten. Onze MASH-reis begon in september 2022 op het prachtige Bali in Indonesië. Het eiland bood ons niet alleen adembenemende landschappen en een warm welkom van de lokale bevolking, maar vooral ook onvergetelijke culinaire ervaringen. Naar de heerlijke ontbijtjes met granola, vers fruit en noten keken we het meest uit!
 
GranolabowlGranola bites
Eenmaal thuis in Nederland begon het verlangen naar die gezonde lekkernijen. We wilden die heerlijke ontbijtjes en snacks naar huis halen, maar merkten al snel dat we ze niet konden vinden. Dat was het moment waarop het idee voor MASH Food geboren werd: waarom zouden we deze (h)eerlijke producten niet naar Nederland brengen?
We benaderden het bedrijf YAVA in Bali, en zo ontstond de samenwerking om de granola, granola bites, granola puffs en popcorn naar Nederland te brengen.Dus, MASH Food staat niet alleen voor de samenvoeging van onze namen maar ook voor de glimlach die we willen delen terwijl we samen deze smakelijke reis maken.

Geniet samen met ons van deze smakelijke reis!